Gulvafslibning

Genopliv dit gamle trægulv

Hos Maler Amager tilbyder vi behandling af gulve. Gulve er særligt udsatte for brugsspor, men de er også til for at blive brugt. Derfor har vi specialiseret os i afslibning af gulve og efterfølgende behandling. Med en grundig og holistisk service sørger vi for, at dit gulv kan holde i mange år frem.

Vi sliber alle slags gulve, og vi kommer gerne ud til dig og vurderer hvilken type behandling, som dit gulv har brug for. Afhængigt af gulvets tidligere behandlinger og tegn på slidtage, kommer vi med vores ekspertise og vurderer, hvilken behandling dit gulv har brug for. Vi bruger kun professionelle sliberedskaber, som vi kan indstille til alle typer gulve.

Der findes en lang række behandlinger, som alle giver forskellige resultater. Det er vigtigt, at vi finder lige nøjagtigt den behandling, som gulvet har brug for, da behandlingen beskytter gulvet, men vi tager også højde for din stil. Derfor finder vi den løsning, som passer til både gulvet og til din stil.

Har du brug for hjælp til behandling af dine gulve, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag, så finder vi en løsning, som passer bedst til dine gulve.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

gulvsliber

Slibning af gulvet

Er dine gulve ridsede og slidte efter mange års brug? Med vores gulvafslibning og -behandling, bliver dine gulve som nye igen. Afhængigt af gulvtype og gulvets aktuelle stand, tilbyder vi forskellige slibninger, som også tager højde for gulvets stand og dit ønskede slutresultat. Vi sørger for at finde en løsning, som dækker både gulvets behov og dine ønsker. På den måde sikrer vi et slidstærkt og flot resultat, som du kan nyde godt af i mange år.

Du kan leje en slibemaskine hos os, men vi anbefaler, at du lader vores professionelle gulvslibere om at gøre arbejdet. En gulvafslibning foregår typisk af tre omgange, med slibekorn af forskellige grovheder og efterfølgende behandling. Det er derfor en process, som kræver tid og præcision. Vi er effektive og umage, hvorfor vi leverer det bedste resultat, uden at lave unødvendige skader på fodlister og gulve.

Behandling og finish

Vi tilbyder en lang række behandlinger af dine gulve, såsom med ludbehandling, olie og lakering. Hvilken type behandling, som dine gulve skal have, afhænger helt af gulvets type. Vi hjælper dig ved at finde den type behandling, som dit gulv har brug for. Derudover har du mulighed for at vælge, om dit gulv skal lakeres med eksempelvis hvid lak, klar lud eller natur olie. Der findes en lang række behandlinger, som giver forskellige finishes og resultater. Derfor kan vi vælge en behandling, som også passer til din stil, og vi sørger for at give dig en grundig vejledning, så du kan få det perfekte resultat. 

gulvbehandling
gulv

Rengøring og maling

Det er ikke til at komme udenom, at gulvafslibning kommer til at svine en lille smule, og det kan især gå ud over nymalede vægge og paneler. Derfor er det vigtigt, at slibearbejdet udføres inden malerarbejdet påbegyndes. Derfor tilbyder vi en samlet pakkeløsning, hvor du får slebet og behandlet dine gulve, efterfølgende rengøring og oprydning samt maling af vægge, paneler, osv. Når gulvet er slebet, og vi begynder vores malerarbejde, sørger vi for at dække de nyslebne gulve godt til. På den måde sikrer vi, at både dine vægge og gulve står som nye efter vores service.

Modtag dit
uforpligtende tilbud