Udvendigt malerarbejde

Farverig fornyelse af de daglige rammer og facader

Hos Maler Amager udfører vi alt inden for udendørs malerarbejde, til fordelagtige og konkurrencedygtige maler priser. Vi har specialiseret os i maling af facader, vinduer og træværk, hvorfor vi kan dække alle udendørs aspekter af din bolig.

Maling er en essentiel del af din bolig, som ikke bare gør det flot og præsentabelt at se på, men som også har stor betydning for vedligeholdelsen af dit hus. Faktisk gør et godt stykke malerarbejde, at holdbarheden på din bolig og materialerne bliver forlænget markant. Vi plejer at sige, at maling fungerer som et skjold, som beskytter din bolig mod ydre fjender, såsom vind og regn. Når vi maler, sørger vi altid for at lave en grundig rens først. Dette sikrer, at du får det mest dækkende og langtidsholdbare resultat. Derudover giver vi altid mindst to lag maling. På den måde opnår du et dækkende resultat, som beskytter dit træværk og facader mod fugt og råd.

Uanset om du skal have malet vinduer, eller dine facader trænger til en omgang ny maling, tilbyder vi både enkelte løsninger samt pakkeløsninger. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

facade blå

Facader

Vi ved vigtigheden af at have en flot og præsentabel bolig, også udendørs. Derfor har vi specialiseret os i at male pudsede facader. Vores service indebærer grunding af facaden samt to lag maling. Hvilken maling vi bruger, afhænger helt af typen af facadepuds, men vi sørger altid for at benytte os af en maling, som lader huset ånde. Dette giver dette bedste resultat og minimerer risikoen for fugtskader, som kan trænge ind i murværket.

For at opnå det bedste resultat, anbefaler vi, at du får en murer til at udføre pudsning eller reparation af dine facader, inden vi maler. På den måde sikrer vi, at du får det mest langtidsholdbare resultat uden revner eller huller.

Vinduer

Trænger dine trævinduer til en behandling, udfører vi også dette. Maling er særligt vigtigt for dine vinduers holdbarhed, da malingen fungerer som et beskyttende lag. Derfor tilbyder vi at rense dine vinduer og skrabe dem rene for malingrester. Derefter giver vi vinduerne en grundig omgang grunder, for derefter at slutte af med mindst to lag maling. Dette giver et jævnt og dækkende resultat, som beskytter træværket. For at undgå råd og svamp i dine trævinduer, anbefaler vi, at dine vinduer bliver malet jævnligt.

Uanset om du bare vil have malet dine vinduer nu og her, eller om du ønsker en fast aftale med os, så har vi en løsning, som passer til dig. Hos Maler Amager kan vi tilbyde dig en fast og fordelagtig aftale, hvor vi sørger for at male dine vinduer, når der er behov for det.

vinduesliste
træværk

Træværk

Udendørs træværk er særligt udsat i det omskiftelige klima i Danmark, hvor regn og blæst sætter sine tydelige spor på træet. Træet og malingen kan være slidt, hvilket kan forkorte træværkets levetid. Derfor renser og behandler vi træet, inden vi maler det på ny. Med vores service tilbyder vi en grundig behandling, som sikrer træværket en længere levetid.

Som en samlet løsning tilbyder vi at udføre en grundig rengøring af træværket, hvor vi fjerner løs maling, grunder træet og giver to-tre lag maling. En dækkende og jævn maling virker beskyttende på dit træværk. På den måde sikrer vi, at dit træværk holder i mange år.

Modtag dit
uforpligtende tilbud