Malerentreprise

Søger I en fagkyndig entreprenør?

Hos Maler Amager tilbyder vi adskillige slags kvalitetsbevidste entrepriseløsninger, både i form af indendørs- og udendørsmaling samt overflade- og efterbehandlinger mm. Vores fagmænd har med deres mange års erfaring mulighed for at tilbyde arbejde af højeste kvalitet med en klar fokus på kundetilfredsstillelse, service og unikt håndværk. Maler Amager står altid til rådighed for at kunne hjælpe kunden frem til et samarbejde som resulterer i et sublimt værk og det mest tilfredsstillende udfald for begge parter.

Det sammensatte entreprise-hold består af højt kvalificerede malere, håndværkere og samarbejdspartnere. Vores team kan til enhver tid iværksætte et tilbud, hvis du i forbindelse med udbud og licitation mangler et veludført stykke malerarbejde. Dette gælder almindelig indendørs- og udendørs-vægmaling, lysninger, fugning af gerigter, reparationer, vedligeholdelse, monteringer, renovering, nybyggerier og alt imellem.

Fokus er altid at dit projekt bliver løst med højest mulige professionalitet og kvalitet, om der så er tale om store eller små projekter, stiller vores malerentreprise et hold til rådighed som holder sig indforstået med alle detaljer og finesser, for at opnå det bedst mulige resultat igennem hele processen. Maler Amager kan altid sikre at malerarbejdet bliver udført efter højeste standard, derved skabes der sikkerhed hos kunden og et udbytterigt samarbejde under hele projektets varighed og derefter.

Kontaktoplysninger:

Maler Amager
(+45) 70 44 41 90
kontakt@maler-amager.dk
www.maler-amager.dk

Modtag dit
uforpligtende tilbud

erhverv industri

Entrepriseløsninger - til private, erhverv og offentlige

Som malerentreprenør giver vi bygherre råderum til at tilpasse og arrangere vores entreprisearbejde efter behov. Vi rådgiver ud fra vores stærke erfaringsgrundlag, og lader den eller de rette aktører træffe de store valg. Vores erfaring kommer i alle størrelser – fra mindre privatkunder, der ønsker nye rammer og charmerende interiør til hjemmet, til omfattende hoved- eller totalentreprise, hvor du eller bygherre er nysgerrige på, hvad der kan stilles til rådighed i jeres konkrete erhvervsrelaterede eller offentlige instans. Maler Amager er heldige at ligge inde med en gruppe af yderst talentfulde, hjælpsomme og kreative malere, håndværkere og andre samarbejdspartnere som sammen kan skabe veludførte og omkostningseffektive resultater. Hvis du er i tvivl om hvilken slags entreprise løsning der ville fungere bedst til dit projekts omfang kan vores services præsenteres for dig i form af en samtale med vores malerentreprise.

Udbud, tilbud og licitation

Mangler du eller I en højeffektiv og kvalitetsrig løsning til udbudsarbejde? Hos Maler Amager tilbyder vi praktiske løsninger som ikke bliver for bekostelige for dig eller dit projekt. Hånd i hånd med vores dygtige samarbejdspartnere og håndværkere kan vi også stå til rådighed ved både udbud og/eller licitation. Vores malerentreprise kan både sikre suverænt og fejlsikret originalt arbejde og vedligeholdelse, og en målrettet indsats på at udføre opgaver og andre kontraktuelle aftaler til top niveau og med professionel præcision. Vi garanterer altid konkurrencedygtige priser ved tilbudsgivning til entreprise af hvilken som helst størrelse – baseret på et reelt materialeforbrug og den endelige projektstørrelse.

erhverv entreprise
fagmand

Entrepriserådgivning

Drejer din henvendelse sig om indendørs eller udendørs malerarbejde, vægbeklædning eller overfladebehandling? Eller mangler du/I et engageret hold af håndværkere til at fremstille et nybyggeri i bedste lys? Maler Amager er altid tilgængelige til at tage en snak med en nysgerrig privat eller interesseret fremtidig kunde, i håb om at kunne forsikre om den bedst mulige service og løsning i dit specifikke tilfælde. Tag kontakt til vores team og diskutér muligheder og fremgangsmåde eller modtag et fuldstændigt uforpligtende tilbud i dag. Flere spørgsmål eller interesse i vores ydelser kan henvendes til kontakt@maler-amager.dk, hvorefter vores entrepriseansvarlige vil tage kontakt til dig for at danne en forståelse for projektet, dine idéer samt afgive et realistisk bud på hvordan din/jeres vision bedst realiseres.

Modtag dit
uforpligtende tilbud