Vægbeklædning

Ornamentering til væggene

Hos Maler Amager tilbyder vi forskellige former for vægbeklædning såsom tapet og fotostat, glasvæv og -filt samt rutex (savsmuldstapet). Disse løsninger kan fungere som alternativer til almindelige malede vægge, eller som underbelægning, men kan også bruges i kombination med en eller flere malede vægge.

Drømmer du om at få en skov i stuen? Med tapet kan du nemt og enkelt skabe en stemningsfuld atmosfære i hjemmet, som bærer præg af din personlige stil. Er du mere til praktiske og langtidsholdbare løsninger, kan vi tilbyde det klassiske rutex, også bedre kendt som savsmuldstapet. Med de forskellige typer vægbeklædning, behøver du ikke at gå på kompromis med hverken din stil eller væggenes holdbarhed. Med vores malerservice, leverer vi et smukt og professionelt resultat, som vil holde i lang tid. 

Med de forskellige typer af vægbeklædning, er det kun fantasien der sætter grænser, og du bestemmer helt selv hvilken stil, som din bolig skal have. Kontakt os i dag, så hjælper vi dig med at finde den løsning, som du går og drømmer om. 

Modtag dit
uforpligtende tilbud

tapet

Tapet og fotostat

Udover at tilbyde professionelt malerarbejde, kan vi også tilbyde andre former for vægbeklædning. En populær og tidløs løsning er tapet, som kan give din bolig lige det udtryk eller den stemning, som du ønsker. Du kan enten vælge at beklæde en enkelt væg med tapet, for at give et kontrastfyldt og moderne udtryk, eller du kan få tapet på alle vægge, for at skabe et stemningsfyldt rum. Kun kreativiteten sætter grænser, og vi hjælper dig gerne, med at føre dine idéer ud i livet.

Ønsker du at få ét stort foto på en væg, tilbyder vi at opsætte fotostat. Med fotostat kan din bolig nemt og enkelt få et personligt udtryk, som afspejler din personlige stil. Vi bestiller gerne specialdesignede billeder, som afspejler dit liv eller levere flotte mønstre, som kan give et friskt pust til dit hjem.

Glasvæv og -filt

Trænger de slidte vægge til nyt liv? Med glasvæv og -filt får du flotte og ensartede vægge, som ikke viser tegn på slidtage, såsom revner og huller. Med begge produkter får du en billig løsning, som giver et flot og ensartet resultat, som samtidig er langtidsholdbart. Hvad du vælger, er helt op til dig. Hos Maler Amager anbefaler vi som regel glasvæv og -filt i rum såsom arbejdsrum, børneværelser og bryggers, da væggene her ofte bliver udsat for lidt af hvert i hverdagen. Derudover er væggene nemme at friske op igen, hvis du får lyst til at prøve nye farver eller få opsat et flot tapet.
tapetmønster
træmaling

Rutex

Rutex er nok mest kendt under navnet savsmuldstapet. Det er ikke uden grund, at man finder savsmuldstapet i langt de fleste boliger i Danmark, for det er et billigt materiale med mange fordele. Tapet kan holde til at blive malet over mange gange, og det udmærker sig især på ujævne og hullede vægge, da tapetet udligner ujævnhederne.

Savsmuldstapetet kan fås med fin eller grov struktur, og er et langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit produkt, som kan males over igen og igen. Vi kommer gerne og opsætter dette praktiske tapet i din bolig.

Modtag dit
uforpligtende tilbud