Indvendigt malerarbejde

Friske farve til vægge og lofter

Hos Maler Amager udfører vi alt inden for indvendigt malerarbejde, lige fra paneler og karme til vægge og lofter. Ingen opgave er for stor eller lille til os, og vi udfører gerne flere opgaver ad gangen, så du opnår et samlet resultat.

Vi ved hvor meget maling kan gøre for dit hjem, både visuelt men også holdbarhedsmæssigt. Derfor sørger vi altid for at rense og spartle hullede og ujævne lofter og vægge, inden vi maler. Har du trælofter og gerne vil beholde træets naturlige look, tilbyder vi også behandlinger såsom bejdsning og lakering, som både bibeholder træets naturlige skønhed, mens det samtidig dækker og beskytter træet.

Når vi maler, giver vi altid mindst to lag, for at sikre dig et jævnt resultat. Er dine vægge nye eller gamle, sørger vi at give dem en behandling med grunder eller filt inden maling, som sikrer en længere levetid. Det kalder vi grundighed. Er du mere til tapeter, opsætter vi også gerne disse for dig. Vi kan tilbyde et bredt sortiment med forskellige farver og mønstre, som passer til netop din stil.

Trænger du til helt nye farver i dit hjem? Eller mangler dine karme og paneler en kærlig hånd? Uanset opgavens størrelse, står vi klar, til at hjælpe dig. Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

væg 3

Maling af indervægge

Vi har specialiseret os i alle aspekter inden for malerarbejde af vægge. Derfor sikrer vi også, at dine vægge er i den bedste stand, inden vi maler eller opsætter tapet. Vi afrenser vægge for gammelt tapet samt spartler ujævne og revnede vægge, for at sikre en jævn overflade. Bærer dine vægge særligt præg af slid, påfører vi væv eller filt for at styrke væggene yderligere.

Vi maler alle vægge med mindst to lag maling. Nye vægge får desuden mindst et lag grunder, inden de bliver malet. Skal du have en helt ny farve? Så maler vi, indtil den gamle farve er dækket helt til. Er du mere til tapet, sætter vi også gerne dette op for dig. Det er et besværligt og tidskrævende arbejde, som kræver særlig præcision, da der ikke må være folder eller sprækker. Vores professionelle malere har gjort det til en leg at sætte tapet op, så vi kommer gerne hjem til dig.

Maling af lofter

Et flot og nymalet loft kan gøre underværker. Vi kan male forskellige loftstyper såsom gips- og trælofter samt pudsede lofter. Vi udvælger malingen baseret på dine ønsker, men vi vælger også ud fra, hvad der passer bedst, til netop dit loft. På den måde sikrer vi en korrekt behandling, som du både kan være tilfreds med stilmæssigt, og som også har et langtidsholdbart resultat.

Har du trælofter, og ønsker du at bevare træets naturlige finish, kan vi tilbyde bejdsning og lakering, som giver dine lofter et rustikt og præsentabelt udseende. Disse kommer også i forskellige farver, med eller uden glans, så du får mulighed for at vælge den stil, som du ønsker. Har dit loft enkelte huller og ujævnheder, kan vi tilbyde en let spartling af disse områder, for at opnå en jævn overflade inden maling. I tilfælde af større ujævnheder, tilbyder vi også fuldspartling af dit loft, hvor vi spartler hele loftsoverfladen.

loft
vinduesliste

Vinduer og paneler

Indvendigt trænger udsatte områder såsom dørkarme, fodpaneler og vinduer ofte til en omgang maling. Det kan virke som et overkommeligt arbejde, men det kræver også tid og præcision. Overlad det derfor hellere til vores professionelle malere, som giver dig et præcist og grundigt resultat. 

Vi tilbyder at udføre både lakering, bejdsning og/eller maling af karme, paneler og vinduer, lavet af træ. Vi kan derfor finde en løsning, der matcher netop din stil.

Modtag dit
uforpligtende tilbud