Malermester til private

En professionel maler til boligen

Hos Maler Amager gør vi drømme til virkelighed. Vi udfører alle opgaver i private hjem, både indendørs og udendørs til konkurrencedygtige priser. Vores primære opgave er, at opfylde dine ønsker og drømme. Du skal ikke tænke på det praktiske, for vi sørger altid for at matche dine drømme med stilfulde løsninger, som også fungerer i praksis.

Vi udfører professionelt malerarbejde inde og ude, f.eks. ved afslibning og behandling af gulve samt opsætning af tapeter og fotostater. Uanset om dine karme eller vinduer bare trænger til en kærlig hånd, eller du ønsker en gennemgribende nyskabelse af din bolig, udfører vi både små og store opgaver. Vi står klar til at hjælpe dig i alle tænkelige situationer. Ved ind- og udflytning tilbyder vi en attraktiv flytteservice, hvor du overlader al istandsættelse til os.

Mangler du en professionel malerservice, som kan føre dine drømme ud i livet? Eller trænger dit hjem til en kærlig hånd? Kontakt os i dag, så vil vi meget gerne høre om dine ønsker og behov.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

peter service

Indendørs malerarbejde

Ønsker du nye farver på væggene? Trænger dine køkkenlåger til en genopfriskning? Eller er dine fodlister slidte? Uanset dine behov eller ønsker, kan vi tilbyde en service, som passer til dit og din boligs behov, uanset om det drejer sig om mindre istandsættelsesopgaver eller en helt ny stil i din bolig – vi kan hjælpe dig.

Drømmer du mere om en skov i stuen, tilbyder vi opsætning af tapeter. Tapet er en nem måde, hvorpå du kan skabe en personlig og stemningsfuld atmosfære i dit hjem. Vi kan også gøre dit hjem endnu mere personligt, ved at opsætte fotostat. Med fotostat kan du få specialdesignede billeder til dine vægge, som opsættes på samme måde som tapeter.

Udendørs malerarbejde

Det kan være en større omgang at vedligeholde en bolig udendørs, og i det danske klima, er facader og træværk særligt udsatte for de skiftende vejrforhold. Derfor tilbyder vi alt indenfor maling af facader og gavle, vinduer og døre samt stakit og træværk.

Vi yder altid en grundig service, hvor vi også sørger for at rengøre og rense samt at behandle facader og træværk, inden vi maler. Det lyder som et stort arbejde, som kræver meget tid, men det er ingen sag for os. For med vores service sørger vi for, at du får et grundigt resultat, som vil kunne holde i mange år.

ude
malerlærling

Flytteservice og istandsættelse

Står du og skal flytte, kan vi tilbyde dig vores attraktive flytteservice. Vi har specialiseret os inden for alle tænkelige opgave i forbindelse med ind- og udflytning, og det er opgaver, som du ofte gerne selv vil slippe for. Derfor kan vi hjælpe dig med både malerarbejde, istandsættelse og gulvafslibning, og vi sørger altid for at gøre grundigt rent efter os. På den måde sikrer vi, at din bolig stråler som ny, så du trygt kan overlevere den til nye lejere eller ejere, uden bekymringer om unødvendige opkrævninger for vedligeholdelse.

Modtag dit
uforpligtende tilbud