Maler Erhverv

Professionel maler til erhverv

Hos Maler Amager tilbyder vi professionelt og pålideligt malerarbejde til erhverv. Vores erfarne samarbejdspartnere har stor erfaring med både at udføre opgaver på kontorer, i butikker og i store industrier. Vi tilbyder alt fra små reparations- og istandsættelsesopgaver til gennemgående renoveringer af facader, gulve og lofte, og vi gør det altid til konkurrencedygtige priser. Vi kommer rundt i alle hjørnerne af din virksomhed eller institution.

I forbindelse med istandsættelser af opgange eller andre former for beboelse, tilbyder vi også faste løsninger i samarbejde med boligforeninger, hvor vi udfører vedligeholdelsesopgaver og istandsættelser ved ind- og udflytning. Vi tilbyder vores service i forbindelse med både inden- og udendørs malerarbejde, og vi tager vores arbejde med seriøst. Derfor har vi alle de nødvendige stillads- og sikkerhedskurser der gør, at vi kan udføre vores arbejde med størst mulige professionalisme.

En vedligeholdt erhvervsbygning giver et godt indtryk hos dine kunder. Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed? Kontakt os i dag, så kommer vi gerne ud til en snak om, hvad vi kan tilbyde jer.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

erhverv industri

Industri og kontor

Mangler du en professionel samarbejdspartner til at udføre malerarbejde i din virksomhed eller offentlige institution? Vores erfarne malere udfører opgaver inden for alle slags erhverv som industri, kontor og skoler. Vi kommer rundt i alle aspekter af virksomheden, hvor vi sikrer langtidsholdbare løsninger, som er særligt modtagelige overfor slid og brug, så I uden bekymringer kan koncentrere jer om jeres arbejde. 

Vi tilbyder både faste løsninger, hvor vi jævnligt kommer ud og vedligeholder dine erhvervslokaler, men vi kan også klare store renoveringsprojekter, hvor vi udfører et større stykke arbejde. Vores service kender ingen grænser. Uanset dit behov, har vi også en løsning til dig.

Ydelser til boligforeninger

I boligforeninger er der ofte mange opgaver, der skal løses på én gang. Derfor samarbejder vi med boligforeninger, hvor vi løser alle de store og små opgaver der måtte opstå i forbindelse med lejeboliger. Vi tilbyder bl.a. at male og vedligeholde fællesarealer såsom opgange, udendørsarealer og kældre, så disse altid fremstår velholdte. Derudover tilbyder vi vores service i forbindelse med fraflytning, hvor vi udfører istandsættelse af boliger ved at male vægge og slibe gulve.

Der kan ofte opstå uforudsete situationer i en bolig, som kræver akut behandling. I tilfælde af skader fra mug, skimmel og vandskader, tilbyder vi også at udføre vores arbejde, hvor vi kan udbedre skaderne fra disse med vores specielle produkter, der minimerer fugt i væggene.

malerlærling
erhverv byggeplads

Udendørs malerarbejde

Trænger din virksomhed til en opgradering udendørs, tilbyder vi forskellige services, som kan gøre din virksomhed visuelt attraktiv. Vi forstår nemlig vigtigheden af, at dine erhvervslokaler fremstår præsentable. Vi kan udføre både store og små opgaver såsom maling af facader, vinduer og døre, stakit og meget mere. Vi laver også flotte logoer og tekster, så din virksomhed kan blive mere synlig udadtil for dine kunder, og vi arbejder altid efter dine særlige ønsker.

Modtag dit
uforpligtende tilbud